FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Stötigt, Bökigt och Skoj

Mer om AnnikaPosted by Annika 13 Aug, 2012 16:29

Jag fick en medalj i lördags! smiley 95 kilometer mountainbike på knappt 4 timmar tog CykelVasan för mig och nu är jag inspirerad –igen. Visst är det härligt hur en ”prestation” kan få energin att flöda och inspirationen att växa sig större och starkare. Tyvärr har jag inga bilder att visa för jag hade nog med att hålla händerna på styret och vem har förresten tid att fota när man kämpar mot klockan?

För er som anmält er till Må Bra-vandringen (se pdf) hoppas jag den upplevelsen kommer att bli lika inspirerande som tävlingarna är för mig och inspirera er till fortsatt aktivitet och motion.

Vi är många som behöver få en liten adrenalinkick och se nya vyer i lugn och ro för att hitta tid till det vi vill göra och vilken plats är bättre än den där våra egna tankar får vara ifred? Oavsett om det är i trädgårdslandet, på en löprunda, ett cykelpass eller under en fjällvandring, bara det passar just ”mig”.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Annika 14 Aug, 2012 09:14

Tackar! Tyvärr inte i samma klubbfärger som annars men cykel har jag liksom blivit född in i här "i söder" så CK Sävast får stå för de upplevelserna. smiley

Posted by Harriet 14 Aug, 2012 08:25

Bra jobbat!