FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Frågestund

TjänsterPosted by Annika 04 Aug, 2012 23:10

Vi behöver alla drömma oss bort ibland, till landet ”OM”. Men stanna till en stund och fundera, kanske är det där ”om:et” inte så omöjligt? OM vi bara tar oss tid att fundera.

Ställ frågan och svara dig själv ärligt. Om ingenting vore omöjligt...Vad skulle DU göra då?

Låt tanken kittla, för visst är det så att vi har drömmar men hur ofta funderar vi över VAD vi verkligen VILL. Ofta går vi in i olika projekt men det blir inte riktigt som vi tänkt oss i slutändan. Kanske beror det på att det inte vara vår egna egentliga önskan utan något som ”vi borde göra”. Fråga dig igen; Vad vill DU? Om ingenting vore omöjligt?

Vad krävs för att göra ”om:et” verkligt?

Bena ner, sätt delmål så målet/drömmen blir mer hanterbar. Och du, vad är det värsta som kan hända – egentligen smiley?

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.