FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Ömma fötter men inspirerad

Mer om AnnikaPosted by Annika 31 Jul, 2012 22:27

På lördag förmiddag gick jag och lagkamraten Petra Månström i mål efter drygt 21 timmars snabb vandring på fjället under vilka vi avverkade runt 7 mil. Det var tävlingen Icebug 24 som vi tävlade i och som gav oss både blåsor och ömma muskler så väl som inspiration för mer träning och en mängd upplevelser. Men starkast var nog ändå känslan man får när man klarar av ett mål man satt upp. I vårt fall målet att genomföra en 24 timmars tävling. Om någon undrar så är inte kravet att man ska var ute i 24 timmar utan man har ett dygn på sig att ta så många orienteringskontroller som möjligt där varje kontroll är värt ett antal poäng. Nyttjar man mer än 24 timmar får man poängavdrag så laget med flest poäng på kortaste tid vinner, fast nyttjar man timmarna kan man ta fler poäng…

Målgång!

Läs mer om vår tävling på Petras blogg; Maratonbloggen eller skicka mig en fråga smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.