FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Träning är en upplevelse

HälsaPosted by Annika 23 Jul, 2017 22:16

Fler och fler inser att träning inte är något tråkigt man ska klämma in i schemat, jäkta till och må dåligt över för att man inte hinner med. Istället har träning blivit var mans möjlighet till umgänge, upplevelser och hälsa. Japp, precis så är det smiley

Visst, du som tränar för att prestera, som har ett tävlingsmål (mot dig själv eller andra) måste givetvis fokusera och träna grenspecifikt till stor del men alla vi andra.... Vi som inte hittat något mål, som inte gillar att tävla, som bara tränar som motion – för hälsan. Vi kan definitivt rensa i kalendern och göra många saker samtidigt.
Samla gänget och gå ut och promenera!

Boka in en skogsvandring med kompisarna och prata igenom allt det där ni inte hinner annars. Ta med partnern ut och cykla och styr kosan till ett café som det tar en timme att cykla till så får ni mycket bonustid tillsammans. Vilken naturupplevelse skulle du vilja hinna med i sommar? Fundera och fråga sedan någon i din närhet om den vill hänga på. Tränar ni på fjället? I älven? På ängen? Naturen är hälsa för kropp och själ. Och så alla bonusar då... Jag och en kompis simmar i sjön, det blir inte så mycket snack men ändå mer än man tror smiley  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.