FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Hinderbana

HälsaPosted by Annika 28 May, 2015 22:49

Vi var på helt rätt ställe utan att veta om för några veckor sedan men tyvärr på annat uppdrag så någon hinderbane-tävling fick jag inte se, dock några hinder. Toughest ICE smileysmileySkulle ha varit riktigt intressant att se från sidan av. Se deltagarna ge sig i kast med hinder i ett klimat jag är van vid men hur är det att klara hindren?

Visst, man kan välja att väja/ge upp och få strafftid istället men... En hinderbana är ju till för att man bara ska ÖVER hindren. Utmana sig själv och klara av något som är i vägen på det raka, enkla spåret rakt fram. En hinderbana är en rätt så bra symbol att ta med i vardagen. För visst har vi alla en hinderbana av ett eller annat slag att ta oss igenom varje dag. Det är bara en fråga om hindrena är något vi ser fram emot att ta oss an, ta oss över och förbi. Eller om hindren är något vi gruvar oss för, bävar inför och mår dåligt av att se.

Vilka är dina vardagshinder? Fundera över din hinderbana och vilka strategier du behöver träna på för att ta dig över dina hinder. Föreställ dig den dag då du tar dig från start till mål och bara flyger över hindrena utan att de lämnar skrapsår och blåmärken. Hinderbanan kommer du aldrig ifrån men du kan välja hur du ser på den och hur du förbereder dig för den.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.