FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Harmoni

Att varaPosted by Annika 23 Apr, 2015 21:23

Det hänger en ängel i min bokhylla. En härlig knubbig liten ängel i balettkläder. Jag fick den i present för något år sedan av en vän och den är en sådan där härlig liten harmoni-påminnare. Påminner mig om att hur vi än ser ut så har vi våra talanger och drömmar. Sprider ett budskap med vårt sätt att vara.

Vingklippt men full av harmoni och tillförsikt. Precis så där känner jag mig ibland smiley

Jag tittar ibland på min lilla knubbiga balett-ängel och låter tankarna fara fritt, som hon där hon hänger fritt i tråden. Tänker på just ingenting men ibland kommer tanken "att vill man bara så kan man". Oberoende av vilka kroppsliga förutsättningar man har, man gör bara det bästa av det man har men man gör i alla fall något.

Hon är lite vingklippt. Hon sitter fast under en bok och så tog jag ut några andra böcker ur just den hyllan och så... Jag fick tag i henne men då hade hon redan nuddat med vingen i hyllan under (där whiskeyflaskorna står) och där rök den vingen. Men vingklippta är vi väl alla lite till mans? Min ängel än ändå väldigt härlig, harmonisk och lugnande där hon svävar och snurrar.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.