FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Dags att njuta av fjällens vidder?

Turer som gåttPosted by Annika 28 Mar, 2015 22:20

Vad härligt att få vandra över fjället, se vad som dyker upp bakom nästa krön, bakom nästa krok. Att stå och se ut över vidderna från ett krön, en topp eller spana ut över en fjällsjö och se toppar resa sig där borta...

Önskningarna om att få vandra vidare brukar komma från både Må bra-vandringsgästerna och när vi varit ute på fjället och sprungit. Så, här är det nya paketet (Bortplockat då det utgått och inte ska kunna förväxlas)

– En fjällvandring under enkla former i storslagen miljö. Snäll men magnifik terräng, enkel för dig som inte fjällvandrat för då det är en nybörjar vandring där vi går mellan olika fjällstugor och hjälps åt med det praktiska så vi lär oss för framtida egna vandringar.

Välkommen att höra av dig!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.