FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Tillsammans blir vi starka

TjänsterPosted by Annika 17 May, 2014 00:55

Vissa saker är det bara att inse att vi behöver hjälp med. Ibland behöver vi mycket hjälp och ibland mindre, ibland klarar vi oss väldigt bra själva men ofta, väldigt ofta kommer vi längre fortare om vi i alla fall tar hjälp. Att göra förändringar i vårt vardagsliv, hitta tid till träning eller strukturera om i vardagen kan vara sådana situationer där ögon utifrån, kunskap utifrån och de rätta frågorna hjälper dig igång snabbare än om du gör allt själv. Det är vid dessa tillfällen det lönar sig att skaffa en PT, en coach, en konsult... kalla det vad du vill.

Är det någon skillnad på ditt verkliga liv och det du önskar att du hade?

Har du bestämt dig för att göra en livsstilsförändring? Kanske redan försökt själv men... Kanske behöver du bara någon som styr in dig på rätt väg och hjälper dig att komma igång? Med en personlig tränare (PT) kommer du snabbare på rätt spår och får ut mer av din träning, vare sig det gäller att bara ”komma igång” eller att utvecklas inom din idrott.

Jag tror inte på att dela ut ett och samma träningsschema till alla. För att DU ska få bästa möjliga hjälp inleds din personliga träning med ett samtal med mig, din PT. Vi går igenom din livssituation och din fysiska startpunkt. Vi sätter upp mål och delmål, pratar om svårigheter och möjligheter. Detta ger oss en grund för vad just din kropp är i behov av för att nå DINA mål.

Efter detta utformar jag en individuell träningsplan som sätter ramarna för din träning utifrån dina förutsättningar och de mål vi satt upp. Jag hjälper dig att komma igång genom de antal pass du väljer att anlita mig, eller så köper du kanske ett program som du själv följer ett antal veckor och sedan hör av dig när du är redo för nästa steg, nya övningar mer utmaningar.

Förslag, möjligheter och priser får du när du hör av dig.
Att fråga kostar bara din tid och energi!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.