FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Nä nu djä....

Mer om AnnikaPosted by Annika 10 Nov, 2013 20:15

Visst är det fascinerande hur stunden rinner iväg. Hur tiden går och alla goda förutsatser med den. Genom min hjärna far idéer, projekt och möjligheter. Jag läser drivor av litteratur, googlar fram information på nätet, intervjuar människor och går på kurser. Hela tiden har jag samlat på mig kunskap som jag tänkte ”Det där ska jag skriva ett blogginlägg om” men så har det blivit så mycket och det har tigit tid att sortera och sedan har tiden... Just det, runnit iväg. Visserligen har ni som får träningsprogram av mig tagit del och ännu mer ni som jag varit och drivit på under teknik- och kvalité pass men ändå. Jag tänkte dela med mig av så mycket till alla. Fast det är bara att inse: Ingen kan räcka till för alla men alla kan räcka till för någon. Så ”någon” hoppas du mår bra och utvecklas J och ”alla”, det märks i människors leenden när ni delar med er oavsett hur lite ni tycker att det är. Fortsätt så!

Tiden är alltid mogen, frågan är bara för vad…

Sedan måste vi alla inse att vi även måste ta tag i vår egen egen-tid och egna drömmar för att kunna ge till andra. Jag satte mig igår med block och penna, gjorde min tidsspiral och måltrappa. Varför skulle inte jag kunna göra en situationsanalys för mig själv när jag behöver det då jag är så bra på att göra dem med alla andra?! Så, kom fram till att nu djäv... är det dags att starta om.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.