FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Menyer i spaltmeter

Pensionat PrästgårdenPosted by Annika 21 Jul, 2013 16:51

Så skönt att få vila ben och fötter efter några dagar med mycket träning. Att sitta i favoritfåtöljen med en stor kopp Lapsang Souchong te och bläddra i tidningar. Mmmmmm! Kom på att jag faktiskt kunde göra lite nytta också så jag tog bunten med Buffé och Mer Smak som jag sparat alldeles för länge. Dessutom finns de ju på webben... men det funkar inte med fåtöljen.

En decimeter tidningar mindre i tidningshyllan och några löpmeter recept för både fjällturer och O-ringen middagar.

Konstigt hur lite man hittar i tidningar ibland. Jag bläddrade, funderade, klippte ut några recept men slängde tidning efter tidning utan att fastan för något. MEN det jag fastnade för smiley Nu blir det skinkstek, rostade rotfrukter och ris. Wokade grönsaker och vårrullar, Farmors falukorvsgryta med makaroner och Hamburgetallrik och så Pizza i bagarstugan förstås. Förhoppningsvis blir gästerna på Prästgårdens Pensionat mätta och belåtna.

Några smarta recept för både Må Bra-vandringen och Kom igång-vandringen hittade jag också, speciellt efterrätter, matiga muffins och energikakor smiley Kanske läge att ta med ett dessertvin och inte bara vin till maten i ryggsäcken...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.