FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Vårbestyr

Pensionat PrästgårdenPosted by Annika 27 May, 2013 22:02

Den bästa tiden är nu! På riktigt. Med soliga varma dagar har jag kunnat vara ute i trädgården flera timmar i sträck och jobbat. Någon träning som i ”strukturerad” träning har det inte blivit men väl mycket styrketräning då jag vänt hela trädgårdslandet för hand och grävt upp och flyttat 5 krusbärsbuskar. Men det är ju precis för dessa saker som jag tränar, för att orka jobba i landet och må gott med jord under naglarna. Jo, visst har jag tänkt skaffa mig något guld i längdskidor också med det är ju bara inspiration – trädgården, fjället och livet är ju den egentliga verkligheten när det kommer till kritan.

En espresso på kökstrappan är livskvalitet, speciellt i vårvintersolen som här i april.

Av en bekant i byn fick jag lov att komma och rensa jordgubbsrevor så mycket jag ville och när jag ändå höll på så fick jag gräva upp hallonplantor också smiley Så nu goa vänner har jag planterat 60 nya jordgubbsplantor som jag hoppas ska ge goda efterrätter till välförtjänta orienterare under O-ringen i juli. Dessutom hade jag gruppgymnastikinstruktörerna från Gymmix Boden här på planeringsmöte och då passade Håkan och jag på att provelda vedugnen i bagarstugan så med Katrin Sjögrens hjälp blev det pizza till gänget. Också något att se fram emot under O-ringen.

Håkan tänder första elden i vedugnen på 8 år.

Vedugnsbakad pizza är en raritet nu för tiden men pånyttfödd hos Pensionat Prästgården.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.