FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Husesyn

Pensionat PrästgårdenPosted by Annika 13 Feb, 2013 00:33

Det största sovrummet med sovalkov bokades snabbt. Spännande tycker vi och ser fram emot att träffa våra gäster till sommaren. Jag hade ju tänkt hinna lägga in några bilder inifrån huset så fundersamma o-ringen besökare vet vad de får. Vana vid karta och kompass tycker jag det inte är mer än rätt att få något att gå på smiley

Så håll till godo; här är köket och matsalen

och hallen på övre våningen där även TV:n hänger.

Badrummet... Hmmmmmm, får kanske göra en bokningslista om flera vill ligga i badkaret och slappna av efter tuffa dagar. Men den som springer rätt och fortast hinner ju först till karet. Så var det löst.

Sovrummet som är kvar till uthyrnig ser du här:

Menyn har jag fått frågor om och den kommer lite längre fram, men älg kan jag utlova och rådjur om det inte håller sig ifrån tulpanerna till våren....

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.