FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

O-ringen boende

Pensionat PrästgårdenPosted by Annika 26 Jan, 2013 22:44

Bor man så underbart som vi gör kommer ofta tanken på att få dela med sig av lugn, harmoni och hemtrevnad. Jag och Håkan är otroligt tacksamma för möjligheten vi fått att göra denna gamla prästgård till vårt hem och nu äntligen har vi tänkt ta och prova på att vara pensionat.

Med O-ringen i skogarna runt Boden fick vi en liten spark där bak och nu finns alltså möjligheten för ER att hyra in er under O-ringen veckan här hos oss.

Eftersom vi vill att er vistelse ska vara personlig erbjduer vi halvpension med frukost, middag och kvällsmat. Eftersom vi också är tävlingsmänniskor lovar jag att maten är både god, tillräcklig och väl sammansatt.

Hör av dig om du har några funderingar.

VÄLKOMNA!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.