FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Fläskpanna och Galenpanna

Mer om AnnikaPosted by Annika 10 Jul, 2012 23:43

Ibland undrar man hur mycket av en galenpanna man kan vara i jakten på gott stekt fläsk. Nu är visserligen sanningen inte den att vi gav oss ut på de 44 km bara för att få äta gott stekt fläsk mitt i underbar urskog men redan efter ca 8 km kom frågan från Urban till Micke som varit med förr: ”Börjar du längta efter tunnbröd och fläsk?”. Jag hade nog med att springa och kunde för mitt liv inte förstå hur någon kunde vara hungrig redan och hur de ens kunde fundera på att äta stekt fläsk på bröd efter 23 km där nämnda matkontroll skulle finnas och sedan springa 21 km till.

Lottar ser till fötterna och så steks det en mängd fläsk i pannan

Åter till ”Galenpanna” som jag kände mig som. Jag har antagit utmaningen att i 2mannalag springa Icebug 24 vilket är en orienteringstävling som pågår i 24 timmar och där man ska ta så många kontroller/poäng som möjligt under den tiden. Som uppvärmning och prova på tyckte jag det var lämpligt (hmm) att ge mig ut i urskogen med Lotta som sprungit Stockholmmaraton samt hennes vänner.

5 timmar och 20 minuter senare är jag mäkta stolt över mig själv då jag faktiskt kunnat springa (nästan) alla 44 km och alltså även gjort mitt första maraton – om än på skogsstig smiley

Jag och Lotta Hedström vid avslutad Rallarmarsch i Porjus.

Någon annan galenpanna där ute med en otrolig utmaning framför sig?

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post81