FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Personlig Träning

TjänsterPosted by Annika 06 May, 2012 22:59

Dags att ta hjälp för att nå lite längre?

Att som idrottare ha en tränare är en självklarhet och under de senaste åren har det blivit vanligare att man även som icke tävlande, utan som vanlig motionär, också tar hjälp av en tränare. En personlig tränare för att antingen bara komma igång med något nytt eller för att finslipa tekniken eller formen.

Så, varför skall du anlita en personlig tränare? Svaret är rätt självklart. Tänker vi på alla de timmar vi satsar på att träna, komma i form eller hitta vår hälsosamma sida så vore det ju inte så konstigt om vi även tar hjälp ibland för att komma ett steg till, snabbare. Inte som grupp utan som individ och där kommer just en personlig tränare in, din egen tränare. Att träna med en personlig tränare hjälper dig att snabbare nå dina mål, oavsett om detta innebär att förbättra din kondition, bygga mer muskler, gå ner i vikt eller nå en bättre allmänhälsa. En personlig tränare ger dig också den där extra motivationen och inspirationen som krävs för att nå dina uppsatta mål. Dessutom lär du dig att utföra övningarna/träningen på rätt sätt vilket gör att du får ut mer av träningen samt minskar riskerna för att få skador.

Behöver du hjälp att ta det där extra steget? Boka in mig så hjälper jag dig att hitta motivation att utvecklas och nå din fulla potential, eller så långt du vill nå smiley

Ett samarbete inleds med ett samtal och ett litet ”känna-på-pass” så jag vet var du står och vad du vill. Tillsammans benar vi upp förutsättningar och målsättningar genom att diskutera bl.a. träningsbakgrund, hälsotillstånd och din vardag. Utifrån detta utformar jag sedan ett personligt träningsprogram.

Ett träningsprogram behöver inte bara vara för de som vill prestera utan passar även dig som vill nå en bra allmänhälsa som gör ditt vardagliga liv lättare, trevligare och framför allt enklare. Du ska ha en vardagshälsa som gör att du enkelt klarar att göra de saker du vill och behöver för att leva i en givande vardag.

Att anlita en personlig tränare är att investera i livet!

Du som tränar med ett prestations mål:

Börjar motivationen, inspirationen och perspirationen tryta? Kanske är det dags att skaffa en egen tränare om så bara för några timmar för att utmana dig ytterligare och få inspiration och teknikhjälp.

Satsar du tusenlappar på ny utrustning men inte på att få några enkla råd om tekniken och/eller övningar som snabbare tar dig mot dina mål? Optimera din potential genom att boka in några timmar med en personlig tränare, med mig!

Du som är nybörjare:

Tränar gör vi egentlige bara av en anledning och endast EN. För att må bra och kunna fungera optimalt i vårt dagliga liv. Vi bör träna för att slippa värk, för att inte kroppen ska brytas ner i förtid, för att kroppen ska stå emot de påfrestningar den utsätts för varje dag. Att sträva efter en bra muskelstyrka, rörlighet, hållning och balans hjälper till att undvika värk. Jag tittar på din allmänkondition, rörlighet och balans och sedan hjälper jag dig med övningar för det som ska stärkas eller mjukas upp.

Med en personlig tränare får du just personlig hjälp med motionen, övningar och inspiration som passar just dig. Hör av dig till mig!  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post62