FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Vårkänslor

HälsaPosted by Annika 28 Mar, 2012 00:43

Takdroppet har kommit med full kraft och med det och den värmande solen också lusten att vara utomhus och även att träna annorlunda – prova något nytt. Frågan är ju bara VAD?! Jag har jobbat om mitt yogapass till ett mycket mer… jag ska inte säga fysiskt för Ashtangayoga är fysisk men om jag säger ett pass som är mer explosivt, mer korta koncentrerade övningar men som fortfarande aktiverar många muskelgrupper och samtidigt utmanar balansen och rörligheten. Mina adepter var trötta, nöjda och möra efteråt så jag har nog gjort det bra.

Du som söker nya utmaningar –prova det där passet eller träningsformen du ”aldrig” tänkt prova. I alla fall 3 gånger så du ger träningen en chans.

Du som behöver komma igång – Tänk på att det aldrig för sent att börja träna och effekt blir det oavsett din ålder om du bara ”tränar” mer än du gjorde innan.

Till er alla ibland är nyckelordet att träna annorlunda. En person som tränat länge men som inte längre känner att något händer bör förändra träningen och utmana kroppen med nya rörelser. Så prova något nytt – minst 3 gånger för att ge det tid att fungera.

Själv ska jag på en EFIT utbildning under helgen och kommer tillbaka laddad med Effektiv(a) Funktionell(a) Intensiv(a) Träning(sidéer).

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post50