FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Träna eller Motionera?

HälsaPosted by Annika 11 Mar, 2012 19:31

Märker du inga resultat med din träning? Åker/springer du på samma tid som alltid, lyfter inte fler kilon på gymmet och orkar inte göra fler än det vanliga antalet armhävningar? Då är det dags att du funderar över vad det är du gör när du är och tränar.

För att utveckla dig själv och få träningsresultaten att börja gå uppåt igen är det definitivt dags att du funderar på vad du håller på med, tränar du eller motionerar du?

Den som alltid tar samma slinga, på samma tid och i samma ansträngningsnivå håller sig där. För att göra framsteg måste du öka motståndet genom att antingen förlänga tiden, öka farten eller tyngden… Fast du kanske bara vill vara ute i friska luften? Träffa vänner och snacka?

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post45