FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Yngre och Yngre

HälsaPosted by Annika 24 Feb, 2012 22:55

Usch, dessa idéer om att man kan bli yngre om man gör si eller så. Vem vill bli yngre?! Inte jag i alla fall. Tänk vad jobbigt att börja "slåss" med 20-åringarna om jobb, om killar smiley i resultatlistan etc etc.

Fast det är väl egentligen inte så de menar när det pratas om "att bli 10 år yngre". Men varför inte skriva vad de menar? Skriv att du får en kopp som orkar som du gjorde för 10 år sedan - fast vad vet de vad jag orkade då... Jag trivs hur som helst gott i min nuvarande ålder men däremot vill jag gärna kunna använda min kropp likadant om 20 år som idag. Och det är väl just det vi ska satsa på - att kunna nyttja vår kropp på det vis vi vill läääääääääänge.

Vad gör du för att ha roligt med din kropp i framtiden?

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post41