FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Köldfaktor

Att varaPosted by Annika 11 Feb, 2012 00:28

Använder du dig av vädret som en ursäkt för att du inte tränat? Beskyller du minusgraderna för att förstöra dina luftrör och din hud? Tänk om, tänk nytt och gör som talesättet: Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder… + dåliga ursäkter och fel träningsformer.

Aningen frostig...

Vi tillbringade några kyliga dagar i skogen. - 30 grader och en bitande kall vind gjorde att all bar hud skyddades så gott det gick och det gick förstås. Riktiga skogsskidor modell Tegsnäs gjorde skidåkningen till en fröjd och den blå himlen och det snötäckta sagolandskapet gjorde inget för att få mig att längta hem. Det blev träning modell "gammeldags", alltså att röra på sig i orörd terräng.

Ville gärna ha en idol bild på mig liksom Haag och Kalla brukar ha smiley

Vad tränar du när kölden lägger sig som ett lock över nejden?

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post37