FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Vardagslyx

Att varaPosted by Annika 26 Jan, 2012 00:35

När min sambo Håkan var klar med middagsdukningen och allt som var kvar var att ta ut laxen ur ugnen säger han ”Det ser ut som en riktig helgmiddag fastän det bara är tisdag”. Anledningen? Jo, ljusen var tända, de virkade servetterna vi använder istället för pappersservetter låg som vanligt vid våra platser och så hade han korkat upp en flaska vitt vin.

Egentligen är det ju inte svårare än så, tända några ljus och duka med eftertanke. Vinet kan man lätt skippa om man känner för det men samtidigt, ett litet glas för att förhöja smaken på maten och inte mer än så. Snabbt har man lite känsla av fest i vardagen. Lite trevligare att äta och lite mer njutningsfullt, för det är väl det livet handlar om – att må bra i vardagen.

Vad får dig att må bra i vardagen?

Jo, du ser rätt. Julgranen står kvar för när den åker ska jag ju redovisa min utmaning smiley

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post32