FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Dags för årets Må bra-vandring

På gång 2018Posted by Annika 09 Jun, 2018 20:28

Och att må bra är just vad jag och alla deltagarna brukar göra, med råge. Bara att börja planera för Må bra-vandringen gör att jag får en lyckokänsla och börjar må ännu bättre.
Att ha ett mål där jag vet att jag kommer att trivas, även om det skulle regna varje dag (vilket det ännu aldrig gjort) får mig att gå igång.

Jag hoppas att även du känner att Må bra-vandringen är något som kan få dig att slappna av, stressa ner, samla energi och få en lyckokänsla i kroppen. För just det ger Må bra-vandringen mig och det vill jag också ge dig.

Läs filen här nedan och funderar. Hör av dig med frågor och diskutera på FriskaStegs facebooksida så får fler svar på sina eventuella funderingar.
  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post277