FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Vinteräventyr

HälsaPosted by Annika 02 Jan, 2015 20:17

När snön faller vit men våt förstår jag att folk klagar. Men när det är stora lappvantar som faller långsammare än dun och lika stora som dunet som flyger när man skakar en sämre dunjacka då man försöker få den luftig. Tacka vet jag den snön smiley

Förra vintern hade vi en riktigt trevlig smällkall tur i Muddus nationalpark. Snöskor på, goa vänner med och så ordentligt med både kläder och mat i ryggsäckarna. Eller vad sägs, skulle inte du också trivas när omgivningen ser ut så här?

Turen var ett jobb vi gjorde till SJs tidning Kupé och du kan läsa här om vår Midvintervandring.

Mat vid elden blir det givetvis men innan elden ger värme gäller det att behålla den man har för dem som inte gräver eld/mat grop.

Att snösko är skoj, enkelt och börjar bli väldigt stort märks på alla reportage vi får göra med just snösko.

För Friluftsfrämjandets tidning "Friluftsliv" gjorde vi tidigare detta jobb.

Skidor i olika variantar dominerar fortfarande (och alltid) vinteraktiviteterna men snösko är inte dumt, speciellt inte för dem som inte åker skidor. Kan du gå kan du gå med snöskor. Jag lovar!
  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post229