FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Vinterkänning - fjällminnen

Turer som gåttPosted by Annika 11 Dec, 2014 22:35

Snön har äntligen kommit, om än i ett alldeles för tunt lager. Träningen går lite si så där, kanske även för dig? Ett perfekt träningspass utomhus när underlag och väder är som det är (gräns till Stockholms vinter smiley ) är att ge sig ut med stavar och köra lite skidgång och älglufs. Är det inte för halt så lägg gärna in några spänsthopp i en lite brantare uppförsbacke och lite sprättande skidgång förstås.

Och med tanke på alla löparpass som får en extra nivå med stavar i händerna så är det väl ändå dags att jag lägger in några bilder från höstens fjälläger där just stavarna hade en huvudroll mellan yoga, rörelsekedjor och vandring.

Håll till godo!

Vandring upp mot Aigert tills stormvindarna blev för hårda och vi övergav fjället och vandrade ner igen. Att snön lagt sig uppe på höjd fick stavarna att kännas mer användbara.


I slalombacken körde vi en hel del hopp, steg och sprättandeskidgång.

Ett småkuperat elljusspår i skogens skydd visade sig vara perfekt de dagar vindarna ven uppe på fjället men vid regnbågens fot trivdes vi gott.

Yoga, mindfulness och träningsprat var det mycket av trots brist på bildbevis. Matlagning och umgänge kring matbordet hann jag däremot fota –trots mysbelysning och dålig fotograf smiley

Hoppas ni alla plockar fram minnen av fjällägret när ni behöver inspiration och motivation. Vi ses till hösten igen!

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post227