FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Ute och cyklar

Mer om AnnikaPosted by Annika 11 Nov, 2014 23:34

Trots att jag inte skrivit här på ett tag så beror det inte på att jag legat på latsidan. Nä, det har varit planering för Trångfors IF där jag gått in som fystränare några veckor och hjälper tjejerna att bygga styrka, stabilitet och rörlighet. Dessutom är det ett konvent på gång i Luleå där jag ska hålla ett yoga-pass. Sedan är det ju livet och alla utmaningar det för med sig.

Fast lite ute och cyklat har jag visst varit också, bokstavligt talat smiley

Satt nämligen här framför kaminen och korrläste ett riktigt vintrigt reportage som ska in till Ute Magasinet och började bläddra i högen med sommarens publicerade reportage. Insåg då att trots att det inte blivit mycket cyklande så var det tre jobb som varit ute i magasinen, Ute Magasinet (som vanligt smiley), Friluftsliv och ett finskt magasin. Alltid trevligt att sitta så här off-season och fundera på det som varit.

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post225