FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Spring i benen

Turer som gåttPosted by Annika 14 Sep, 2014 17:55

Brukar du träna, vill du ha en utmaning och inspiration? Nu har du chansen att ta din träning till nya nivåer, få ny inspiration och framför allt nya träningsupplevelser samtidigt som du njuter på fjället och fyller på med inspiration för framtida behov.

På begäran har jag lagt ihop ett program som innehåller både träning och njutning under tre dagar i fjällen. Känner DU för att vara med så passa på och anmäl dig för platserna är begränsade och alla får tyvärr inte plats.

Upplägget är anpassat så att deltagarna ska få ut så mycket som möjligt av träning och samtidigt njuta av fjället och slappna av. Deltagarna få testa på trail runnig när den är som bäst, alltså längs slingrande fjällstigar i storslagen miljö.

Kan man annat än längta efter att få sträcka ut?!

Testa sina egna gränser och gå ur konfortzonen genom högintensiv intervallträning och skidgång i slalombacken. Löpstyrka och löpteknik jobbar vi också med samt maximerar kroppen genom rörlighetsträning och yoga.

Sova lunch på fjället hör till för att må bra...

Sedan äter vi gott, diskuterar mycket och samlar energi för regniga dagar.

Ger dig som motionär massor med kunskap och verktyg som du själv sedan för in i din träning oavsett mål.

Programmet och info hittar du här:

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post220