FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Topp inspiration

Turer som gåttPosted by Annika 03 Aug, 2014 22:35

Sakteliga börjar det dra ihop sig till Må bra-vandringen. Några är redan anmälda, andra står på reservationslistan i väntan på inbetalningar. Några platser finns kvar så är DU intresserad av att följa med upp på fjället för att insupa några dagars inspiration och energi är det dags att du hör av dig!

Info om dagarna hittar du under "Upplevelseturer 2014" i kategorierna här till höger, scrolla ner så hittar du en pdf under bilden med en kvinna på stenen i jokken smiley Eller så hör du av dig per e-post, en kommentar här nedan eller på FriskaStegs FB sida.

Kan man annat än få inspiration när man når detta toppröse?! Visst har DU väl lust att hänga på?  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post214