FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Löparglädje på fjället

Turer som gåttPosted by Annika 09 Jul, 2014 23:44

Storslagna vidder, vinden i ansiktet och stigar som ringlande lockar med dig. Lockar dig att springa längre och längre, bort mot upplevelsen och vyerna. För dig som gillar långdistans mer än fart, gillar fjäll men kanske inte skulle ge dig ut på sig ensam, för dig är detta det perfekta tillfället att få sträcka ut på vidderna.

Hit springer vi första dagen för den varma bastun och svalkande fjällsjöns skull smiley

Vi springer under 4 dagar och kommer att köra rörlighetspass och styrka så det gäller att inte ta i för mycket, inte spurta på. Vi ska orka i alla fyra dagar och känna att vi tillför något varje dag så farten blir därefter. Tänk på att det är ett böljande fjäll vi tar oss an.

I pdf-filen nedan finns info om det mesta; dagsprogram, ungefärlig utrustning, anmälningstid och pris. Men tänk på att det är ett begränsat antal platser så vill du vara säker på att få vara med, anmäl dig så fort du kan. Snör nu på dig skorna och spring så du kan fundera i lugn och ro! (alla gamla pdfer är borttagna)

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post211