FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Sugen att prova på fjällöpning?

Turer som gåttPosted by Annika 20 Jun, 2014 23:46

Söker du ny inspiration för din träning? Behöver du en morot och vill samtidigt lära dig mer om träning och framförallt, få träna i riktigt inspirerande miljö? Då ska du definitivt vara med på fjällöpningen i höst.

Under fyra dagar springer vi över fjället, följer stigar genom fjällskog och upp på kalfjället. Förutom löppassen ingår pass med rörlighetsövningar & funktionell styrketräning, dessutom kommer du att få lära dig yogapositioner som är bra för löpare, positioner som du kan nyttja istället för stretching för att få en mjukare kropp och bättre rörelseomfång.

Känner du för att springa med oss här?

Varje dag stärker vi och mjukar upp kroppen så den ska orka mer. Inte bara så den orkar de här dagarna utan för att vi ska orka tillgodogöra oss träning i framtiden och ha en kropp som är funktionell och användbar ända in i ålderdomen.

Vi kommer att utgå från Ammarnäs i Västerbotten, bo några nätter i byn men även en natt i en fjällstuga där vi kan bada bastu och svalka oss i en fjällsjö. Boka in den 18-21 september i din almanacka!

Varje dag är en dag då du får något nytt att ta med dig till ditt framtida träningsliv.

Jag, Annika Berggren, är längdåkaren som gillar längd, som i långa pass, långa turer oavsett om det är skidåkning, vandring, cykling eller löpning. Långt och lugnt, perfekt för en fjällupplevelse i löparskor. Jag lovar att du kommer att få motivation för träning under dessa dagar!

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post208