FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

En vis björn sa...

Att varaPosted by Annika 04 Feb, 2014 22:57

Jag gillar Nalle Puhs sätt att fundera över saker och ting. Hur någon kan kalla honom för dum övergår mitt förstånd.

"Det är bäst att veta vad man letar efter innan man börjar leta efter det."

Bara det säger ju att han är klok! Hur många av oss jäktar inte för att hinna med en massa saker som vi varken vill göra innerst inne eller behöver göra. Träning har idag blivit en sådan "sak man letar efter", ett måste som man trycker in i en redan knökfull dag. Visst är träning bra och får dig att må bättre i det långa loppet men kanske inte om du klämmer in den. Kanske mår du mycket bättre av att stanna hemma och umgås med din familj? Eller hälsa på en vän? Eller spendera lite tid för dig själv?

Fundera över dina måsten och varför du gör dem så kanske du kan hoppa över några av dem i framtiden och njuta av saker du vill göra och du mår bra av att göra.  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post197