FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Sensommar vandringar

Turer som gåttPosted by Annika 16 Apr, 2013 17:10

Om du tillhör dem som vill planera saker långt i förväg så Xa för 5-8 september i din kalender för då vandrar vi på fjället under några dagars Måbra-vandring. För dig som inte gillar att skriva in saker i almanackan så påminner jag under sommaren om vad som komma skall.

Innehåll i grova drag: Vi börjar dagen med ett mjukt yogapass för att sedan sätta oss vid frukostbordet. Under dagarna är vi ute på turer, njuter av naturen, varvar ner och samlar kraft. Är det någonstans vi kan vara i nuet är det här! Medvetennärvaro och avstressande men energigivande andningsövningar är inslag under turerna på fjället.

På väg tillbaka till stugan från Lill-Aigerts topp

Vill du utmana dig lite mer och se längre in i fjällvärlden? Då ska du Xa för 17-22 september för då vandrar en Komigång grupp iväg för att just komma igång med både fjällvandring och kanske nya vanor i vardagen. Den här gruppen går mellan stugorna och vi kommer att besöka tre STFstugor och vandra mellan 8 och 20 km per dag. Du behöver inte ha fjällvandrat tidigare men vara van att gå.

I slutat av september kan det verkligen ”brinna” på fjället.

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post148