FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Storheter och inspiration

TräningPosted by Annika 11 Apr, 2013 23:37

Under helgen som var gick två SM-tävlingar i Pagla. Ja, vi pratar förstås längdskidor! Dagarna innan hade jag åkt runt den slinga som åkarna skulle köra under söndagens 30 respektive 50 km. Snacka om tung bana men härlig.

Bitvis gick det ändå så fort så åkarna fastnade inte på bild...

Att hitta motivation för att träna är inte alltid så lätt men att titta på tävlingar, vara en del av evenemanget och känna både förväntan hos åkare och publik gör att i alla fall jag blir inspirerad. Alla om behöver lite inspiration till träningen skulla vara på tävlingar oftare. Studera teknik, se hur åkarna kämpar och tar ut sig är inspirerande och motiverar.

Att det var tungt kände Emma Wikén av på sista varvet.

Jennie Öberg åkte suveränt bra och blev 3:a.

Överlägsen vinnare på damsidan blev inte oväntat Charlotte Kalla, Anders Södergren sopade rent på herrsidan och vann stort.

Strålande sol, mycket snö och fina spår gör att det är lätt att fortsätta träna nu så är jag redan en bit på väg inför nästa säsong. Varför skjuta upp något när man kan börja träna redan nu?

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post147