FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Gemenskap

Att varaPosted by Annika 10 Mar, 2013 20:24

Ibland måste man bara ta sig tid; tid att umgås och tid att skapa gemensamma minnen. Länge har jag tänkte bjuda några tjejer på en upplevelse men alltid har ”något” kommit i vägen. Det sorgliga är att det där ”något” ofta har varit helt oväsentliga saker som vädret, VM 5milen eller lat oföretagsamhet.

Sedan gjorde jag det bara, ringde och bjöd in på en snöskovandring och lunch. Något konstigt behöver det ju inte vara med det hela. Soppa går snabbt att fixa och kan göras klart innan, en aktivitet så som snöskor är spännande, oväntad och något trevligt att göra tillsammans som skapar gemenskap.

Snöskovandring är så mycket enklare än de flesta tror, sätter man lite fart också blir det träning.

Strålande sol, massor med snö, nykörda skoterspår och varm hemkokt svartvinbärssaft i drickabältet gjorde förutsättningarna perfekta. Sällskapet gjorde resten och under både tystnad och småprat vandrade vi genom ett härligt vinterlandskap och insöp energi. Att avsluta samvaron med lite enkel mat gav tid att sammanfatta upplevelsen och knyta upp nya trådar att följa en annan dag.

Njut av vinterns sista månader och hitta på något med vänner och bekanta. Att göra något fysiskt tillsammans utomhus ger mer energi än det tar smiley

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post139