FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Julkänsla

Att varaPosted by Annika 19 Dec, 2012 23:55

Äntligen är det jul! Jul med alla dofter, ljus och vänner. De flesta längtar till högtiden men ofta med ett litet moment av stress och en liten känsla av otillräcklighet när det inte blir så där helt underbart som man skulle önska.

Men om vi skulle backa lite, ta det lite lugnare och kanske inte tro att vi måste göra så jätte mycket så skulle vi hinna mer och känna oss bättre till mods. Om vi inte lagar riktigt så många rätter så hinner vi lägga lite extra tid på det vi lagar, eller på dem vi lagar för.

Om vi inte lägger riktigt lika mycket pengar på presenterna utan väljer bara de presenter vi vill ge så kanske vi känner oss mer tillfreds med att ge –och få. Sett med ett globalt perspektiv så är det rätt mycket slöseri runt juletid och kanske är det dags att just ”jag” och ”du” funderar över om vi verkligen behöver och blir lyckligare på sikt av att göra det vi gör, konsumera det vi konsumerar. I DN fanns en läsvärd artikel, men skulle jag kunna... troligen inte.

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post124