FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Naturen läker

Att varaPosted by Annika 14 Nov, 2012 12:19

Finns det något som både lugnar och ger energi så bra som att vistas i naturen? Att ta en promenad i en park, i skogen eller över fjället? Att sätta sig och se ut över ett vattendrag eller in i en eld? Undersökningar pratar om skogens mervärden och hur trädgårdar kan hjälpa patienter tillfriskna. Att friluftsliv är friskvård är väl ingen nyhet, eller?!

Kanske är det så att ett kontinuerligt tillskott av natur håller oss friskare?

På tisdag den 20de kommer jag att hålla en föreläsning i Luleå med rubriken Naturen läker, i samarbete med Föreningen Friskvård & Hälsa. Det är en föreläsningskväll med tre drygt halvtimmeslånga föreläsningar i ämnet hälsa. Vill du komma och lyssna så köp biljett för 200:- hos föreningens kassör Gerd 070-632 42 47

En eld i skogen behöver inte vara ett projekt, det kan ett vardagsäventyr.

Jag kommer att visa inspirerande bilder av fotograf Håkan Hjort och berätta om vandringar och hur du kan låta naturen hjälpa dig till hälsa och energipåfyllning. Jag lovar dig en föreläsning full av inspiration och motivation!

Kommer du?

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post117