FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Kalenderjustering

Att varaPosted by Annika 04 Nov, 2012 13:01

Det verkar vara helt okey att ge och ta tid när det gäller sommartid och vintertid så nu har jag tänkt att jag ska ta och göra en egen kalender. I min kalender ska tiden räcka längre så justerar till 25 dygnstimmar för det saknas ju alltid 1 timme. Dessutom ska jag lägga till en dag varannan månad så man hinner komma ikapp. Tror det var när jag bodde i Italien som jag fick lära mig att det här med semesterersättning finns det bättre lösningar på. Där sparas nämligen även en liten del av lönen till en jul-lön så man får ut en extra lön både till jul och till sommaren. Jag gör samma lika med tiden i min kalender och lägger till en extra vecka i slutet av november och maj så ”terminerna” synkar med livet.

Ungefär så här hade väl varit bra? smiley Tog min 13de timme igår och började med FriskaStegs FB sida. Återkommer om den.

Eller är det dags att helt enkelt börja sudda i kalendern och i att-göra listan?!

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post114