FriskaSteg start

FriskaSteg start

Hälsa, Välmående & Glädje

Hälsa, att vara hälsosam & må bra, ska det vara vardagslyx?

Jag brinner för välmående, något som för mig innebär friluftsliv, motion och träning. En annan sak jag verkligen gillar att göra är att inspirera andra till att utvecklas och prestera mera. Hjälpa dem att ta nya friska steg mot ett gott liv enligt deras förutsättningar. Här i bloggen hoppas jag du hittar en drös inspiration för att utveckla dina egna förutsättningar.

Hör gärna av dig i något av inläggen eller skicka ett mail till: annika@friskasteg.se

Yogahelg

HälsaPosted by Annika 11 Oct, 2011 23:57

Tack Susanna Hellström för sparken i baken. Du vet den där när du berättade om Siw och frågade om inte jag kunde arrangera en yogahelg. Sagt och gjort, jag tog äntligen tag i den här företagsidén om ett friskvårdsföretag och startade FriskaSteg.

Siw kom från Oslo och vi hade en härlig yogahelg tillsammans med 14 personer - alla ivriga och entusiastiska att få lära sig. Få prova på, få känna, få bli inspirerad, få fråga och få umgås och rå om sig själv. För visst är det mycket av idén med FrisaSteg, att du som kund/deltagare i något av arrangemangen ska bli smittad av entusiasm och inspiration. Få tid i vardagen till att sköta om dig själv och ta nya friska steg för att orka och motivera dig till lite till.

Det här är vad som erbjöds den gången

- Nya spännande dagar i hälsans tecken kommer.

  • Comments(0)//www.friskasteg.se/#post0